Le a megfelelési kényszerekkel! Szeresd önmagad és légy megállíthatatlan!

Sokszor elgondolkodom azon, hogy tudom azt átadni Neked, amit én a mindennapokban megélek az edzések, a terhelések, és az ezekkel járó összhang terén.

Minden edzés típus, fitness program jó valamire, a legtöbb viszont 40 felett már túl nagy kihívást jelent az ízületeinknek – főleg a gerincnek, térdnek, a vállnak -, továbbá a léleknek. 

Az ész nélküli kemény edzés inkább közelít a megfelelési kényszer állapotához, mintsem ahhoz, hogy kezdjünk el mozogni elsősorban magunk miatt, pedig épp ez lenne a legfontosabb!

40felett már fontos bölcsen, felelősségteljesen dönteni a megfelelő terhelések mellett, figyelembe véve a testi-lelki adottságainkat és a pillanatnyi állapotunkat is, és ezeket elfogadva szépen időt hagyni magunknak a változáshoz!

Te gondolkodtál már azon hogyan válassz megfelelő edzést, terhelést?

Én mindig olyan programot keresek, ami fokozatosan épít, amivel érzem, hogy újra feltöltődöm energiával, amire a testem és a lelkem is teljes mértékben elő van készülve, ami harmonikusan egységben van a lelkem rezdülésével, és ez lehet az oka annak, hogy tényleg nagyon kellemesen érzem magamat a bőrömben, 40felett is.

A titok egyszerű, figyelem a testemet, a lelkemet, hogy mi esik jól, mi tölt fel, újít meg, cserél ki, mert ez vezet a tartós külső változáshoz vagy a testi adottságokhoz képesti ideális alak eléréséhez és a megtartásához!

Számomra az edzés nem elsősorban az esztétikus külső miatt fontos, hanem azért, hogy jól érezzem magamat, és ezt az érzést szeretném elsősorban átadni neked!

A cél persze sokszor a fogyás, de pont ebben az esetben nehéz minden napossá tenni a motivációt, ha nem vagy elég erős ahhoz, hogy változtass! 

Ne rögtön akarj mindent, fogyni, alakulni, ez  teljesen lehetetlen, teljesen felemészti a lelket és nem megszeretteti a mozgást, hanem a szükséges rossz kategóriába teszi az elméd.

 Saját tapasztalat, hogy nem hatékonyak a rövid diéták, a hirtelen fogyás, ami egészségtelen is,, mert azok nem maradandóak, mert ami gyorsan jött, gyorsan megy..

A legfontosabb része a munkámnak, hogy megpróbálok Neked is segíteni elkezdeni kapcsolódni önmagaddal, mert az igazi, maradandó változást hozó megoldások kulcsa a Te lelkedben lelhetőek fel, amihez én csupán támogatást adhatok!

Ezt nem lehet kívülről megoldani, erre képessé kell válnia belül is! És ekkor senki sem állíthat meg!

Hidvégi Andrea

Ha pedig szívesen lennél tagja egy támogató vállalkozónői csoportnak, akkor szívből ajánlom Neked az Sikeres Vállalkozó Női Klubot, melyhez ide kattintva csatlakozz!

Shopping Cart
Scroll to Top