A hialuronsav, a kollagén és a megfelelő mozgás szerepe 40 felett, avagy mozgásrendszerünkre korral, de főleg 40 felett még jobban kell figyelni!

Mozgásrendszerünk alapja egy jól működő összetett rendszer, az ízületek, az izmok együttes munkája, amelyek a korral, a túlzott terheléssel, sportolással, az esetleges műtéti beavatkozással sajnos kezdik elveszíteni az egyensúlyukat. Ahhoz, hogy a mozgásrendszer egészségét fenntartsuk, sok összetevő játszik szerepet, aminek a fontosságára érdemes figyelni!

A kollagén elengedhetetlen a csontok, az ízületek, a bőrünk, a haj, a körmök, a szöveteink fiatalon tartásához, megújításához. Testünk természetesen állítja elő, amelynek a mennyiségéből 25 éves kor felett elkezdünk fokozatosan veszíteni.

hialuronsavat a testünk természetesen állítja elő, a csontok és a porcok egyik fő összetevője, de megtalálható a bőrben a szemünkben és a hám-, az ideg- és a kötőszövetünkben is. A fő tulajdonsága a magas víz megkötő és nedvességmegtartó képessége. Az ízületeink megfelelő működéséhez elengedhetetlen a bennük lévő ízületi folyadék megfelelő mennyisége, összetétele és állaga, amely táplálja a porcot, csökkenti az ízületi felszínek közötti súrlódást, így akadályozza az ízületi kopást.

Sajnos a hialuronsav mennyisége korral fokozatosan csökken, ami által csökken a bőrünk víztartalma, ezáltal megjelennek az első ráncok, és csökken az ízületek rugalmassága is, aminek hatására kevesebb terhelést bírnak el az izmaink, inaink, hamarabb jelentkezhetnek sérülések, fájdalmak, esetlegesen kopások, amelyek az ízületi mozgáskiterjedések szűküléséhez, izmaink feszességéhez, rövidüléséhez vezethetnek.

A hialuronsav pótlására is 25 éves kortól kezdve van szükség mind a bőrünk, a ráncaink kialakulása miatt, mind pedig a mozgásrendszerünk egészséges működése érdekében!

A mozgásrendszerünk egészséges működéséhez továbbá alapvetően szükséges a rendszeres-, az ízületeket védő-, a test egyensúlyát felépítő és fenntartó mozgásra, és ezen felül a folyadékbevitelre is, amelynek a mennyisége naponta 1l/25kg-onként!

Figyelj az egészségedre, a fiatalos mozgásrendszeredre, bőrödre, találd meg és használd minél hamarabb a külső-belső öregedést gátló természetes táplálék-kiegészítőket, bőrápolási termékeket!

Ha szeretnéd tudni, én mit használok, regisztrálj és vásárolj tagi áron, ahogy én is szoktam és keresd a BEAUTY FOCUS – COLLAGEN+ terméket, és használd 3-4 hónapon keresztül minimum:

https://nskn.co/rdwNcM

Ha bármilyen kérdésed van, segítségre van szükséged, akkor írj nekem, egyeztessünk időpontot!

info@hidvegiandi.hu

Hidvégi Andrea

Shopping Cart
Scroll to Top