Online női edzés otthon

Egy történetet szeretnék megosztani Veled, amivel én is megtapasztaltam az online edzések előnyeit!

Amikor a Covid miatt jöttek a lezárások, akkor sajnos el kellett búcsúznom az akkori Pilates studiomtól, ami nagyon rosszul érintett, hiszen akkor már 5 éve építettem a vállalkozásomat és szépen felépült a vendégköröm. Ott egy klassz kis közösség volt, akikkel szerveztem közösség-építő programokat, például decemberben együtt készítettük a karácsonyi koszorúkat, nagyon szerettük mindannyian. De sajnos a Covid miatt ez az offline kapcsolódás megszűnt és hirtelen ötlettől vezérelve áttértem az online térbe, ahol teljesen idegenként léteztem és még a mai napig mosolygok azon, hogy a telefonom mindig felborult, rossz volt a világítás, ha a gépemmel közvetítettem, akkor rossz minőségű volt a kép, ráadásul a zenéket a jogdíjak miatt nem lehetett használni..:) Mennyi akadály, igaz? 

De nem adtam fel, mert akkor csináltam egy Facebook csoportot, fejlődtem, megtanultam a technikai részt és szinte minden nap tartottam online edzést! Közösséget építettem fel, ahol mindenki közvetlen, támogató és barátságos volt a másikkal. 

Ezen felül egyre-másra fedeztem fel az online tér pozitív lehetőségeit! Rájöttem, hogy a zene sokszor elviszi a fókuszt a technikai végrehajtásról, amit magyarázok, viszont ha már tudod, akkor zenére még hatékonyabban, motiváltan tudsz edzeni!

Elkezdtem online testtartás-elemzést, online személyi edzést, és a csoportnak tartott heti 5 élő edzést is felosztottam, hogy a testünk 40 felett már a megfelelő terhelést kapja! És mennyire megszerettem.

Az edzéseim egyre specializálódtak, alkalmazkodtak a 40-es korosztályhoz, a vendégeim véleményéhez, akik pontozták a tornák erősségét 1-10-ig,  volt:

  • Pilates online edzés
  • Pilates kihívás a tudatos és egészséges edzés felé
  • Kritikus pontok edzés: Célzott edzés hasra, Célzott edzés fenékre, Célzott edzés combra, Célzott edzés derékra
  • Pilates torna derékfájásra
  • Sretching, Nyújtás
  • Női gerinctorna a Meditatív Aerotréning, vagyis a GerincPilates Flow
  • Rehabilitációs Pilates a gerinc stabilitásáért, a gerinc rugalmasságáért, GerincPilates
  • Tabata kardió és zsírégető Reebok Martial Arts, küzdősportos edzés

Az edzés videók visszanézhetőek voltak, ami nagy előnyt jelentett, amikor elindult a lezárás utáni élet, mert egyre többen nem tudtak emiatt élőben csatlakozni az edzésekhez.

Viszont nem akartak visszamenni a termekbe a járvány miatt, így folytattuk a közös munkát az online térben., így én is további tapasztalatokkal gazdagodtam velük és általuk!

Ekkor indítottam el azt a speciális csoportot, ami az Életmódváltást segítette a napi kapcsolódás, étrend kialakítása, napi posztolás, és a rövid, hatékony online zsírégető női edzésekkel a  40 felettieknek, alakformáló, kardió, tabata, a Pilates és a gerinctorna, vagyis a GerincPilates tornákkal!

Most pedig már megszületett a nagyon szép és változatos edzéseket tartalmazó online edzés oldalam, a közel 2 éves online edzés tapasztalatommal, ahol ultra-rövid és rövid edzés- programokkal várlak sok szeretettel speciálisan női edzésekkel 40 felettieknek!

És ez miért jó? Mert otthonról végezhető, akkor, amikor van időd, kombinálhatod az edzés típusokat, és edzhetsz többet is, ha éppen van több időd! 

Továbbá csatlakozhatsz egy támogató közösséghez, ahol megkapod a receptet ahhoz, hogyan legyen szép tested 40 felett is, és erre a korosztályhoz igazított, otthoni edzéseket fogyáshoz!

Érd el a célodat az online edzésekkel! És Csatlakozz Te is az online edzés közösségemhez a Facebook-on és érjük el együtt a célodat tudatosan 40 felett! 

Ezen a linken tudsz jelentkezni: https://www.facebook.com/groups/hidvegiandionlinedzesek

Várlak sok szeretettel 

Hidvégi Andrea

Shopping Cart
Scroll to Top