LETÖLTHETŐ VIDEÓSOROZAT

(nem csak) ülőmunkát végzőknek

5+1 INGYENES videó nyakra, vállra, a helyes testtartásért!

Ülőmunkát végzel egész nap? Szokott fájni a nyakad, vállad? Nem tudod, hogyan szabadulj meg a fájdalomtól?  Hatékony megoldásra vágysz? 

Akkor ez a komplex INGYENES videósorozat Neked szól!

Miben segítenek a videók?

Amiért ajánlom ezt a videó-sorozatot

Ezért fontos, hogy rendszeresen erősítsük-nyújtsuk a nyaknál az izmainkat, mobilizáljuk az ízületet és az izmokat nyújtsuk vissza a megfelelő állapotunkra! Ha már valamelyik probléma fennáll, rendszeres, kitartó, akár több hónapig is tartó gyakorlással visszaalakítható!

Hidvégi Andi

Nemzetközi Pilates- és Reebok edző, GerincPilates tréner

“Amióta csak az eszemet tudom, a mozgás az életem részét képezi. Versenyszerűen űztem több sportágat, szertornásztam, atletizáltam, röplabdáztam és sportaerobikoztam, és a mozgás szeretete az, ami az Élet nagy megpróbáltatásain mindig keresztül segített. Hiszem, hogy az életben óriási szerepe van a testmozgásnak.

Ezen keresztül megismerhetjük magunkat, a testünket, megérezhetjük a határainkat és a lelkünk rezdüléseit. 

Azt vallom, hogy a szeretet energiájának a térben való pozitív áramlása, a közösség összetartó ereje éppen olyan fontosak egy-egy mozgásprogramban, mint a támogatás, bizalom, egymás segítése és a pozitív visszacsatolás.

Vigyél új színt az életedbe, tedd félre picit a konvencionális edzéseket és nyiss olyan mozgásformák felé, ahol nem csupán az izmok feszítése és elernyedése számít, hanem az összhang a közösségen belül és a test és lélek között!”

Shopping Cart
Scroll to Top