28 napos ONLINE KIHÍVÁS október 17-től november  13-ig

Tanulj meg tudatosan tornázni!

Kihívás 40 felettieknek akik sokat ülnek vagy gerinc / derékfájással, izületi problémákkal küzdenek!

Jelentkezési határidő: 2022. október 17. hétfő éjfél vagy maximum 16 fő!

Miért ajánlom ezt a speciális kihívást?

Mert más, mint a többi! Ez az alapokhoz, az egészséges és egyensúlyban lévő test felépítéséhez ad érthető, használható nagyon nagy segítséget!

Készítettem Neked két alapozó, 12 gyakorlatból álló Kezdő és Középhaladó/Haladó videó sorozatot. A célom az, hogy megtanítsam Neked a mozdulatokat lebontva, a kezdőtől a haladó szintig, az egészséges és tudatos mozgás világába való belépést!
A Középhaladóknak és a Haladóknak természetesen nehezebb gyakorlatokkal segítek a továbblépésben.

Ez a Kihívás érted van, hogy megtanuld a testedet, a mozdulatokat, a technikai végrehajtást és azokat összekötni a légzéssel!
A személyi edződ leszek és segítek, támogatlak, bátorítalak és motivállak Téged végig a 28 nap során!

Kinek szól a kihívás?

Ha szívesen megtanulnád az alapokat, amelyekre építhetsz további torna-programokat. 

Hogyan kell tornázni 40 felett, ha szeretnéd helyesen végrehajtani a gyakorlatokat.

Ha megelőznéd a derék-fájásodat, ha izületi problémád van és kímélnéd, ha sokat ülsz és szeretnél megtanulni célzott gyakorlatokat a gerincedre, akkor ez a program Neked szól!

Miért jó ha részt veszel?

Az alapok alapos megtanulásával sokkal hatékonyabban tudsz tornázni.

Feszesíteni, alakot formálni, megtanulod uralni a testedet, megismerni a korlátaidat, határaidat, preventíven gondolkodni a testedről, amivel a egészséges terhelését is beépül a tudatodba.

Amit kapsz a kihívás során

Mi fog történni veled a kihívás végére?

Megtanulod a tested rezdüléseit az alap gyakorlatokkal és sokkal jobban fogod érezni a mozgások hatékonyságát.

A gerinced, az ízületeid mozgékonyabbá válnak. Érezni fogod a lelkedre, a személyiségedre gyakorolt pozitív hatást, megtanulod a testedet uralni, eljuthatsz a felszabadulás és emelkedettség érzéséhez- és sikerélményhez, amivel további motivációt kaphatsz a mozgás világához, ami ahhoz segít, hogy a tudatos mozgás és a rendszeres torna az életed részévé váljon!

A kihívás során olyan alap tudást kapsz a testedről, önmagadról, az egészséges terhelésről, ami emelni fogja az önbizalmadat, önszeretetet és a jó megjelenést, és csökkentheti a derék-, és hátfájást.

A kihívás létszáma 16 főben limitált, hogy mindenkire alaposan tudjak figyelni!

A 28 napos program ára  19.990,-Ft helyett most nagyon kedvező csak 9.990,- forint!
Start október 17-én!
Ha részt akarsz venni, minél hamarabb biztosítsd a helyedet!

A jelentkezés után, a rendelés visszaigazoló köszönő oldalon írom majd következő a lépést!

FONTOS! Hogyan fog zajlani a kihívás?

  • A két program két külön Facebook  csoportban fog zajlani, ahová 2 naponta felrakom a gyakorlatok linkjét alap magyarázatok kiemelésével, hogy mire figyelj!
  • A feladatod az lesz, hogy az instrukciók alapján vedd fel a mobiloddal a gyakorlatodat és töltsd fel a Facebook csoportba az azonos gyakorlatot bemutató és magyarázó videóm alá! Úgy is elkészítheted, hogy közben a gépeden nézed és hallgatod, amit mondok 🙂 Csak az a fontos, hogy a gyakorlatot abból a szögből vedd fel, ahogyan én is tettem, hogy jól látható legyél!
  • A videód alá személyesen Neked  fogok segíteni: a gyakorlat begyakorlásáról, amelyekből a csoport összes tagja tanulni fog!
    Tényleg csak annyi dolgod lesz, hogy aktív, kitartó, bátor és szorgalmas legyél, töltsd fel a videókat, amiket kérek és segítek javítani, korrigálni a testtartásodat, a mozdulataidat!

Mindenki aki a csoportban van, ugyanúgy fel kell töltse a videóját és mindegyikből tanulsz és a rendszeres gyakorlás és hibajavítás által válsz egyre jobbá és jobbá! Ez nemcsak egy út, amit be fogsz járni, hanem a tudatos és egészséges mozgás alapja, amit már szépen be tudsz építeni az életedbe!

Aki végigkísér a kihívás során

Hidvégi Andi – nemzetközi Pilates- és Reebok edző, GerincPilates tréner

“Amióta csak az eszemet tudom, a mozgás az életem részét képezi. Versenyszerűen űztem több sportágat, szertornásztam, atletizáltam, röplabdáztam és sportaerobikoztam, és a mozgás szeretete az, ami az Élet nagy megpróbáltatásain mindig keresztül segített. Hiszem, hogy az életben óriási szerepe van a testmozgásnak.

Ezen keresztül megismerhetjük magunkat, a testünket, megérezhetjük a határainkat és a lelkünk rezdüléseit. 

Azt vallom, hogy a szeretet energiájának a térben való pozitív áramlása, a közösség összetartó ereje éppen olyan fontosak egy-egy mozgásprogramban, mint a támogatás, bizalom, egymás segítése és a pozitív visszacsatolás.

Vigyél új színt az életedbe, tedd félre picit a konvencionális edzéseket és nyiss olyan mozgásformák felé, ahol nem csupán az izmok feszítése és elernyedése számít, hanem az összhang a közösségen belül és a test és lélek között!”

Shopping Cart
Scroll to Top