Ha változni, fogyni, alakulni szeretnél, NE halogasd tovább, változtass a minden napjaidban és tedd rendszeressé azokat!

Összeírtam Neked 10 tippet, amivel szeretnék segíteni áhított céljaid elérésében.

  1. Kezdj el sportolni egy gondosan kiválasztott edzőhöz! Az edző tudjon biztatni, adjon erőt, legyen szakmailag felkészült, és dicsérjen, motiváljon is!
  2. Mérd meg magadat, a súlyodat és a vállad-, a hátad-, karod-, derekad-, csípődet-, a popsid- és combod átmérőjét, és tedd el magadnak, és pár hónapig ne is vedd elő!
  3. Ne méregesd magadat minden nap, ne akarj azonnali változást!
  4. Tűzz ki a célt, hogy mit szeretnél elérni!
  5. Alakítsd át az étrendedet egy szakember segítségével és tartsd is be!
  6. Vegyél fel egyre több olyan szokást, ami a Célod elérését segíti!
  7. Tedd rendszeressé az edzést, és ne túl akard élni, hanem Élj a mozgás szeretetében!
  8. Barátkozz olyan emberekkel, akik hisznek benned és biztatnak!
  9. Hallgass Téged motiváló, egyensúlyban tartó zenét! Sétálj minél többet a természetben, tegyél minden olyat, ami jól esik, feltölt, táncolj, nevess, énekelj és örülj minden kis apróságnak!
  10. Legyen 3 hónapos célod, amiket reálisan el tudsz érni, és ha elérted, akkor lelkiismeret-furdalás nélkül ünnepeld meg magadat a kedvenc édességeddel vagy vegyél egy új sportcuccot

Ha ezen a 3hónapon túljutottál, tűzz ki újabb reális célt ugyanilyen hosszú időszakra, és 6 hónap alatt Életmódoddá, szokásoddá válhat mindaz, ami az egészségedet, jó érzésedet segíti elő!

Várlak sok szeretettel a Hidvégi Andi Pilates Studiómban is! (www.hidvegiandi.hu)

Hidvégi Andrea

 

Shopping Cart
Scroll to Top